Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 37 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 9,0 op de schaal van 10.

Totaal oordeel 8,9
Snelheid 9,2
Betrouwbaarheid 8,9
Prijs 9,2


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

31-08-2018
5
“Enersolar is een aanrader voor mensen die overwegen zonnepanelen te plaatsen.”
30-08-2018
5
“Fijn en snel contact. Ook de installatie verliep vlekkeloos door goede en leuke gasten.”
29-08-2018
5
“Heel vriendelijk en duidelijk. Prettige samenwerking.”
29-08-2018
4
“EnerSolar heeft ons uitstekend geadviseerd. Ze leveren geen standaard pakketten, maar kijken wat het meest geschikt is voor de situatie. Prettige communicatie met hun adviseur en alles werd volgens afspraak uitgevoerd. Erg blij met de geleverde diensten!”
29-08-2018
5
“Vanaf het eerste contact tot de installatie van de zonnepanelen is alles vlekkeloos verlopen, zoals de monteurs meedenken om de meest perfecte oplossing te vinden voor de leiding die naar de meterkast gaat in 1 woord geweldig.
Kwaliteit en deskundigheid, en dat voor zo een laag bedrag, ongelooflijk, ik raad het ieder aan.
Nogmaals dank voor de goede service.”
29-08-2018
5
“Uitstekende service. Goede begeleiding en toelichting tijdens offertetraject en plaatsing. Op dezelfde dag van plaatsing werkte de app al om de opbrengst van de zonnepanelen te bekijken. Tot zover zeer tevreden. Kan EnerSolar aan iedereen aanraden.”
29-08-2018
5
“Snelle en vakkundige installatie met goed vooroverleg tijdens de schouw.”
03-08-2018
3
“Aansluiting is gereed gekomen. De afspraak was dat het op één dag zou plaats vinden. Echter, dhr. van Manen had met installateur overlegd dat elders een andere klus wel voorrang kon hebben omdat o.g. toch vakantie had. Dit vernam o.g. van installateur. Heel vervelend!
Uiteindelijk kwam ik met dhr. van Manen tot een 'oplossing' zo dacht ik. Hij vond het vervelend dat het zo was gelopen en gaf me de keus of €50, aftrek van factuur of VVV-bon €50,- Ik o.g. koos voor het laatste. Deze moet ik na 3 maanden nog steeds ontvangen. Zelfs na enkele mails van mijn kant heeft dhr. van Manen / EnerSolar hier niet op gereageerd. Erg jammer! Daarom scoort het oordeel omtrent 'communicatie' erg laag.”
13-06-2018
5
“Zijn erg flexibel en oplossing gericht! Werken erg netjes en staan wat mij betreft boven aan na lang bezig te zijn geweest met meerdere offertes. Men neemt een hoop gedoe uit handen zoals Aanmelden van teruggave en BTW teruggave zonder extra kosten te berekenen. Dit doen er weinig Gratis bij.
Het ziet er strak uit en vandaag al een super opbrengst zonder dat de zon er is.
Ondanks dat er een collega ziek was gemeld toch alle afspraken na gekomen. Ook de nazorg is top, goede service en zal men zeker aan iedereen aanraden!”
17-11-2017
5
“Geen poespas. Geen nutteloze praatjes. Gewoon doen wat ze zeggen. ”