Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 61 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.9 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Glenn
27-11-2019
“Alles prima verlopen, van eerste contact tot installatie van de zonnepanelen. Monteurs werken erg netjes. Electricien ook super.”
Marcel
30-09-2019
“Besloten in 1e instantie om 15 panelen te plaatsen. Diverse offertes opgevraagd. Enersolar kwam hier goed uit. Bezoek gehad van verkoper en e.e.a. doorgesproken. Plaatsing duurde even, maar ging in principe nog steeds snel. Gelijk ervoor gekozen om de meterkast te upgraden van stoppen naar een 'moderne' meterkast. Was geen enkel probleem en kon tijdens de installatie worden gedaan. Twee weken voor plaatsing om 17 panelen te plaatsen. Was geen enkel probleem. Na installatie klein probleem gehad m.b.t. de omvormer die niet werd gezien binnen het netwerk. Werd dezelfde dag nog opgelost door de verkoper die even is langs geweest om het probleem te verhelpen.”
C. Hoogendijk
25-09-2019
“Na een goede en duidelijke informatie over het " hoe-en-wanneer" de zonnepanelen geplaatst zouden worden, werd die plaatsing op 24/9/2019 prima uitgevoerd door deskundige monteurs en een super electro vakman.. Een bedrijf om aan te bevelen.”
Familie Van Vers
14-08-2019
“Vanaf het moment van de offerte,Snelle levering en plaatsing ,contract met enersolar loopt soepel en zijn zeer klantvriendelijk,monteurs werken zeer netjes en zijn beleefd.”
Michiel
13-08-2019
“Ik ben tevreden over het hele proces van A tot Z. EnerSolar heeft goed geluisterd naar mijn wensen tijdens de vrijblijvende kennismaking. Is daarna met een passende offerte gekomen die concurrerend is in de markt. Maakte vervolgens heldere afspraken over wanneer de zonnepanelen geleverd zouden worden en op de dag zelf waren ze keurig op tijd en hebben de panelen vriendelijk, netjes en snel geïnstalleerd. Een uitstekende ervaring!”
E Pater
08-08-2019
“De panelen zijn, voor zover ik kan beoordelen, vakkundig en volgens afspraak geïnstalleerd. De nazorg is volgens afspraak uitgevoerd: o.a. het aanmelden voor BTW-teruggave zowel het monitoren van de zonnepanelen. In het verkoopproces is adequaat gereageerd op vragen door mij per e-mail gesteld. Een pro-actieve houding en advies zou ik op prijs gesteld hebben. Hierover heeft een constructief gesprek plaatsgevonden en men heeft toegezegd van mijn opmerkingen te willen leren.”
Klaas
10-07-2019
“na een vlotte naar volle tevredenheid gedane installatie van 12 zonnepanelen door Enersolar in 2018 wilde ik nu een uitbreiding met 4 panelen en een grotere omvormer, eenvoudige klus zou je denken, maar helaas. kontakt gezocht via website formulier, aantal dagen erna zelf maar gebeld, email moest opgezocht worden. aantal weken erna is uiteindelijk een offerte gestuurd, na een aantal reminders, deze was echter zonder montage, communicatie stoornis zeker, kan zijn? volgende offerte wel met montage maar waren de zonnepanelen ineens 80 euro duurder, 3e offerte gestuurd nu wel correct. afspraak geplant voor een donderdag, inmiddels wel weer een maand later, kan druk zijn maar laat dat dan weten, deze werd op die dag afgebeld, met de mededeling, 'misschien morgen' de volgende dag niets gehoord, aantal dagen erna zelf maar weer eens gebeld wat nu gaat gebeuren, volgende afspraak gemaakt dit keer wel langsgekomen, panelen zijn netjes geinstalleerd, dat wel, maar de omvormer is op een foutieve manier aangemeld bij het SolarEdge portal, de procedure voor 'vervangen' had gebruikt moeten worden niet 'toevoegen', door deze misser ben ik nu al m'n historische data van de vorige omvormer kwijt en deze is niet terug te halen. kortom absoluut geen aanrader deze firma, communicatie naar de klant is slecht of helemaal niet aanwezig”
Kees Boot
03-07-2019
“Tijdens de offertefase werd deskundig en vriendelijk geadviseerd. Afspraken over het sturen van de offerte en opdrachtbevestiging werden steeds nagekomen. Ook in de uitvoering verliep alles volgens de planning. Er werd meegedacht in de aansluiting op het netwerk. Tenslotte waren er de goede oplevering en betrokken nazorg, waaronder de aanmelding bij CertiQ. Voor ons een spannend (tijds)traject vanwege subsidieverlening, maar dankzij EnerSolar prima verlopen.”
E. Van Burken
18-06-2019
“In het voortraject, opname ter plekke, advies en de offerte, niets anders dan positief. Over de montage, de werkzaamheden en de mensen die dit uitvoerden, hetzelfde oordeel. Over de communicatie, de contacten moet ik zeggen dat deze wel wat vlotter en beter kunnen en dat gereageerd wordt op opmerkingen en vragen.”
Fred
01-06-2019
“Wij zijn na het vergelijken van diverse offertes overgegaan tot de aanschaf via Enersolar. In eerste instantie liep de communicatie vlot en goed. Echter op de dag van leggen regende het in de morgen flink. De monteurs zouden tussen 12 en 14.00 uur komen en we werden om half twee gebeld dat het niet door ging van wegen de regen op dat moment klaarde het hier al op en het was weer droog. Ik vind het erg jammer dat men niet in de morgen al een bericht stuurt en ik gewoon had kunnen gaan werken. De nieuwe datum lag 3 dagen later en toen waren ze keurig op tijd. De panelen zijn er netjes gelegd en de rommel keurig opgeruimd. Voor de panelen kwamen ze van Enersolar en de elektra werd door een monteur van Huibers Elektra gedaan. Een goede oplossing maar vermeld het ook even, nu vroeg ik me in eerste instantie af wat hij kwam doen.”